Ons café is gemakkelijk voor u te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

 

Grotere kaart weergeven
 

Openbaar vervoer
Vanaf station neemt u stadsbuslijn 8 en stapt u uit bij de halte Deventerbrug. Het café ziet u dan gelijk liggen aan het kanaal.

Auto

Vanuit Zutphen
Als u vanuit Zutphen op de Zutphensestraat (N345) rijdt richting Apeldoorn, rijdt u in Apeldoorn vanzelf de Deventerstraat op. Deze blijft u volgen tot u bijna in het centrum bent. U gaat dan de Deventerstraatbrug en het Apeldoorns Kanaal over en na de brug ziet u aan de linkerkant ons café liggen.

Vanuit Deventer
Als u vanuit Deventer op de Rijkstraatweg rijdt richting Apeldoorn rijdt u in Apeldoorn vanzelf de Deventerstraat op. Deze blijft u volgen tot u bijna in het centrum bent. U gaat dan de Deventerstraatbrug en het Apeldoorns Kanaal over en na de brug ziet u aan de linkerkant ons café liggen. Komt u vanaf de snelweg (A50)? Neem dan afslag Teuge/Apeldoorn en volg de route zoals beschreven onder het kopje ‘Vanuit Zutphen’.

Vanuit Amersfoort
Vanuit Amersfoort neemt u afslag 19 Hoenderloo naar N304 richting Apeldoorn/Hoenderloo. Sla rechtsaf naar de Europaweg/de N304 (borden naar Apeldoorn). Nu de weg vervolgen naar de Laan van de Mensenrechten. Aan het einde van deze weg slaat u linksaf naar de Burgemeester Jonkheer Quarles van Uffordlaan/de Matenpoort. Ga bij zowel de eerste als de tweede verkeerslichten rechtdoor en blijf op de Burgemeester Jonkheer Quarles van Uffordlaan. Aan het eind van deze weg slaat u linksaf naar de Deventerstraat. Deze blijft u volgen tot u bijna in het centrum bent. U gaat dan de Deventerstraatbrug en het Apeldoorns Kanaal over en na de brug ziet u aan de linkerkant ons café.