Ons café is gemakkelijk voor u te bereiken via auto, fiets en met het openbaar vervoer.

 

Grotere kaart weergeven
 

Openbaar vervoer
Vanaf station neemt u stadsbuslijn 8 en stapt u uit bij de halte Deventerbrug. Het café ziet u dan gelijk liggen aan het kanaal.

Auto

Vanuit Zutphen
Als u vanuit Zutphen op de Zutphensestraat (N345) rijdt u, als u Apeldoorn in rijdt, vanzelf de Deventerstraat op. Deze blijft u volgen tot aan het centrum tot uw linkerkant het kanaal, en ons café, zit liggen.

Vanuit Deventer
Vanuit Deventer kunt in de Rijkstraatweg volgen door Twello. Deze loopt in Apeldoorn over op de Deventerstraat. Het café bevindt zich, als u richting het centrum blijft rijden, aan uw linkerkant. Dit kan niet missen! Komt u vanaf de snelweg neemt u de afslag Teuge/Apeldoorn en volgt u de route zoals beschreven onder het kopje ‘Vanuit Zutphen’.

Vanuit Amersfoort
Vanuit Amersfoort pakt u de afslag 19 Hoenderloo en gaat u rechtsaf de Europaweg op, richting Apeldoorn. Deze volgt u tot de Koning Stadshouderlaan. Bij deze stoplichten gaat u links af en pakt u de rechterbaan om bij de volgende stoplichten weer rechtsaf te slaan. U houdt rechts aan en gaat bij de volgende stoplichten rechtsaf de Kalverstraat op. Bij de tweede stoplichten gaat u rechtsaf tot de tweede stoplichten, ook hier gaat u weer rechtsaf. U rijdt dan de Deventerstraat op. Als u bij de eerste stoplichten rechts afgaat ziet u café direct  aan uw rechterhand.